RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Dijital Medya Okuryazarlığı ve Dijital Sanat özelindeki toplantıya katıldı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Roma’da düzenlenen Dijital Medya Okuryazarlığı ve Dijital Sanat toplantısında, dijital çağın gereklilikleri üzerine uzmanlardan bilgi aldıklarını açıkladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Roma’da Azerbaycan Büyükelçiliği ve Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen Dijital Medya Okuryazarlığı ve Dijital Sanat toplantısına katıldıklarını bildirdi.

Toplantıda bilgi ve veri okuryazarlığı, iletişim bilgi yeterliliği, dijital vatandaşlık, dijital öğrenme ve inovasyon konularında uzmanlardan bilgiler aldıklarını belirtti. Geleceğe yönelik önemli konuların ele alındığı bu etkinlikte dijital çağın gerekliliklerine değinildiğini söyleyen Şahin paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İtalya’nın başkenti Roma’da çok önemli bir toplantıya katıldık. Azerbaycan Roma Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde Yunus Emre Enstitümüzle birlikte kurumumuzun katkı verdiği Dijital Medya Okuryazarlığı ve Dijital Sanat özelindeki toplantıda geleceği konuştuk. Önümüzdeki dönemde bilgi ve veri okuryazarlığı, iletişim bilgi yeterliliği, dijital vatandaşlık, dijital öğrenme ve inovasyon konularında uzmanlardan bilgi aldık.”

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Dijital Medya Okuryazarlığı ve Dijital Sanat özelindeki toplantıya katıldı