Paderus Zeytinyağı Satış Mağazası Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paderus Zeytinyağı Satış Mağazası AçıldıBalıkesir’in Edremit İlçesinde Paderus Zeytinyağı Zeytin Sabun Gıda Ürünleri”adlı işletmenin açılışı yapıldı. Açılışa Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker, CHP İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ve davetliler katıldı.
Pederus adıyla Edremit Zeytin ve zeytinyağı piyasasına hızlı bir giriş yapan Emin Mete Siverek açılışa gelen davetlilere teşekkür etti.
Zeytinyağı, Zeytin çeşitleri ve Sabun satışı yapan Padarus işletmesinin davetiyesindeki Aldorus Huxley’e ait sözler büyük ilgi çekti.
Paderus’un davetiyesindeki sözler şu şekildedi. ” Ağaçların bilgesi, zeytindir kuşkusuz en çelimsizi bile kendini kabul ettiren bir ağırbaşlılık , bir suskunluk içinde. Tümünü seviyorum, ama en çok zeytini. Öncelikle dalı ile barışı, altın renkli yağı ile huzur ve mutluluğu sembolize ettiği için. ..”
Paderus Zeytinyağı ve Zeytin satış işletmesi Camivasat Mahallesi’nde PTT’nin arkası Avcılar kulübü sırasında müşterilerini bekliyor. (10numarabasın)

Paderus Zeytinyağı Satış Mağazası Açıldı