OTURMAYA DEĞİL, ÇALIŞMAYA GELİYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OTURMAYA DEĞİL, ÇALIŞMAYA GELİYORUZTokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Sami Ülkü, TSO seçimlerinin sadece bir koltuk kapmaca olmadığının altını çizerek, “Biz koltukta oturmaya gelmiyoruz, çalışmaya geliyoruz” dedi.

ÜLKÜ: OTURMAYA DEĞİL, ÇALIŞMAYA GELİYORUZ
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Sami Ülkü, aday arkadaşları ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyor.

5 Kasım’da yapılacak olan seçimlerin sadece bir koltuk kapmaca olmadığının altını çizen Ülkü, “Biz koltukta oturmaya gelmiyoruz, çalışmaya geliyoruz” dedi.

TSO’ların bir hizmet yeri olduğunun altını çizen Ülkü, arkadaşlarına da; “Seçimden sonra 4 yıl çok daha fazla çalışacağız alacağımız sorumluluğun vebali ağırdır, üyelerimize ve Tokatı’mıza hizmet edeceğiz. Hizmet etme gururunu hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Seçim çalışmalarında özellikle dikkat edilmesi gereken hususların altını tek tek çizen Ülkü, “Çalışmalarımızda saygıyı, centilmenliği asla unutmayalım. Biz kişilikleri değil, hizmeti yarıştırıyoruz, kimsenin özeliyle işimiz yoktur” ifadelerini kullandı.

“Tokat küçük bir şehir, herkes birbirini tanıyor, herkesin kendisine göre çevresi var” diyen Ülkü, kendilerinin hizmete talip olduklarını bu şehre ve TSO üyelerine hizmet etmenin kendileri için onur olacağını söyledi.

TSO seçimlerinin ayrıntılarına da değinen Ülkü, “Sahada çok güzel bir hava var, Tokat TSO üyelerinin sağduyusuna güveniyorum. Yaptığımız çalışmalarda üyeler adayları değerlendiriyorlar. Yapacakları vaatleri verilecek hizmetleri değerlendiriyorlar. Sonucu sandığa kadar saklayacak üyelerimizin sayısı seçimi direkt etkileyecek saydadır. Sandıktan çok büyük sürprizler bekliyorum. Hazır olun 24 arkadaşımla beraber 4 yıl hizmet edeceğiz, bu hizmeti de şeref duyarak yapacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan adaylar sahadaki bu olumlu geri bildirimi ziyaret ettiğimiz her yerde bizde görüyoruz dediler.

Ülkü, son olarak seçimin güzel geçeceğini, üyelerin hizmet istediklerini, bunun da doğru adresinin KIRMIZI LİSTEDEKİ aday arkadaşların olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı. (Hüseyin Kömür)

OTURMAYA DEĞİL, ÇALIŞMAYA GELİYORUZ