Ömer Gürsoy’dan İspanya değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fanatik Gazetesi Yazarı Ömer Gürsoy, yayımlanan son makalesinde İspanya’nın başarısına dikkati çekti…

“Tenis ve futbolda zafere koşan İspanya” başlıklı yazısında Ömer Gürsoy, şu ifadelere yer verdi:

Yıllardır sporun içinde olan ve  özellikle de futbol, basketbol ve tenise ilgisi yoğun birisi olarak 14 Temmuz 2024’de de İspanya’nın yerine Türkiye’nin olmasını çok isterdim..

İspanyollar belki geçmişte bunun gibi çok büyük başarılar elde etti ama aynı gün Nadal’ın tahtına konan Alcaraz’ın ezici bir üstünlükle tenisin taçsız kralı Djokoviç’i sahadan silerek Wimbeldon Şampiyonluğuna ulaşması ve akşam saatlerinde bu kez futbolun beşiği İngiltere’yi sahadan silen İspanyol futbolcular ile Avrupa Şampiyonluğunu kazanmaları…

Bir an gözünüzü kapatın ve düşünün Türkiye’nin bu seviyede bir başarıyı hem de aynı gün kazanmasını sanırım günlerce bunu kutlardık..

Peki İspanyollar bunu başardı.. sadece futbol, tenis değil basketbol, voleybol, formula , bisiklet gibi bir çok branşta dünyanın en başarılı ülkeleri arasında nasıl yer aldı?

Biz de ise yıllardır ağzından düşürmediği ‘dünyada bir numara olacak tenisçileri yetiştirmek için strateji oluşturdum, bu strateji benden sonra da devam edecek’ diyerek  20 yıldır Türk tenisini bir arpa boyu ileriye götüremeyen mevcut Tenis Federasyonu Başkanı’nın masallarını dinliyoruz…

Yazının tamamını okumak için tıklayınız…

Tenis ve futbolda zafere koşan İspanya – Ömer Gürsoy (fanatik.com.tr)

Ömer Gürsoy’dan İspanya değerlendirmesi