Öğrenciler Kelle Koltukta! "Kurtar bizi Vali Amca!"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrenciler Kelle Koltukta! "Kurtar bizi Vali Amca!"Eski Çukurova Kaymakamlık binasına yerleşen Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri her gün ölümle burun buruna..
Azmi ERTAN – ADANA – Birlik Haber Ajansı -BHA 
 
Çukurova Devlet Hastanesinin yol güzergahında bulunan eğitim yuvasının önünden uçarcasına gelen ambulanslardan ve hız yapan araçların arasında cambazlık yaparak ilerleme durumunda kalan öğrenciler adeta ölümle dans ediyor.
 
ÜST GEÇİŞ  ŞART!
 
Okul idaresinin daha önce çeşitli kereler belediyelere üst geçit talebini ilettiğini bldiklerini, ancak cevap alamadıklarını söyleyen öğrenci velileri, “Son çare Valimiz Dr. Süleyman Elban, Sayın valimiz bu konuya el atar da bizleri, evlatlarımızı her gün ölüme gider gibi yolcu etmekten kurtarırsa kendisine minnettar kalacağız” dediler.
 
VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK
 
Yol güzergahının araç trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde öğrencilerin gidiş-geliş yaptığını söyleyen çevre halkı ise. “burada zaman zaman kazalardan kıl payı kurtulduklarına şahit olduğumuz olaylara tanık oluyoruz. Kurulduğu günden beri bu yönde sıkıntılar yaşayan eğitim yuvasına sahip çıkılmasını istiyoruz. Sayın Vali Süleyman Elban’dan tek isteğimiz var. O da, en kısa zamanda okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin hayatını riske atmadan, bir üst geçit yaptırılmasıdır, devletimizin bunu yapmaya gücü yeter” şeklinde konuştular. (Adana haber.net)

Öğrenciler Kelle Koltukta! "Kurtar bizi Vali Amca!"