MÜSİAD Sivas Başkan Yardımcısı Ve Dış İlişkiler Sorumlusu İsmail ÇOŞAR Kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmail Coşar 1984 de Sivas‘ta doğdu. İlkokulu Mehmetçik İlkokulu, ortaokul ve liseyi Sivas imam hatip lisesinde bitirdi. Sonrasında Sivas belediyesinde huzur evi müdürlüğünde çalışmaya başladı. Burada iş hayıtına devam ederken üniversitede Bankacılık ve sigortacılık daha sonrasında dikey geçişle İşletme Fakültesi’nde İşletme bölümlerinden mezun oldu.

Daha sonra belediyedeki görevinden istifa etti, İngiltere’ye gitti. İngiltere’de Oxfort House College’da dil eğitimden sonra UNIVERSTY OF BRADFORD in LONDON‘da Master of SCIENCE IN MANEGMENT (MBA) eğitimi tamamladı. Londra’da eğitimi bittikten sonra superviser olarak COSTA COFFEE’de görevlerde bulundu.

2013 yılında İzmir’de 50 ülkeye ihracat yapan kurumsal bir firmanın bölge sorumlusu olarak Türkiye’ye dönüş yaptı. Bu firmadaki görevinden sonra inşaat sektörün de tecrübe kazanmak için İzmir’de büyük inşaat firmalarının birinde Marka değerleme maliyet analiz ve satış departmanlarına bakan genel müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2016 yılında müsaade isteyerek İstanbul’da kendi şirketini kurdu. İstanbul’daki bir çok inşaat firmasına tedarik sağlayan bir firma sahibi olarak çalışmalara başladı.2018 Yılına kadar bu işletmelerde güzel işler yaptı. Memleketine aşık bir birey olarak 2018 de aile firması olan firmanın bir kısmı olan PVC ve Cam balkon Alüminyum Bölümünü devraldı. O günden beri işletmenin Genel müdürü olarak görev yapmakta. Ortadoğu, Afrika, ABD’ye ihracat yapan bir firması var.

Evli ve 2 çocuk babası.

STK Görevleri;

MÜSİAD SİVAS BAŞKAN YARDIMCISI ve DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU

MÜSİAD GENEL MERKEZ DIŞ İLİŞKİLER AFRİKA YÖNETİM KURULU ÜYESİ

MÜSİAD Sivas Başkan Yardımcısı Ve Dış İlişkiler Sorumlusu İsmail ÇOŞAR Kimdir?