Milletvekili İncesu: “Ardahan artık sahipsiz değildir”

Gazetemizin gündeme getirdiği göle ve Yalnızçam'da yaşanan orman katliamlarını milletvekili Özgür Erdem İncesu,  Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili İncesu: “Ardahan artık sahipsiz değildir”

Gazetemizin gündeme getirdiği göle ve Yalnızçam’da yaşanan orman katliamlarını milletvekili Özgür Erdem İncesu,  Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

CHP Ardahan milletvekili Özgür Erdem İncesu, Göle ve Yalnızçam’daki orman katliamını TBMM’de gündeme getirerek “Ardahan artık sahipsiz değildir” dedi.

Milletvekili İncesu TBMM’de şunları söyledi:

Sorunları takip etmeye devam edeceğiz

“Talan edilen Ardahan’ımızın ormanları bu kadar yüksek rakımda bulunan Sarıkamış’tan sonra tek sarıçam ormanıdır. Geniş bir platoda bulunan ormanımız çok sayıda hayvan için barınma, göçmen kuşlar için ise önemli bir geçiş ve beslenme alanıdır. Planlanarak verimsiz ağaçların kesilmesi gerekirken bu ağaçların yanı sıra özellikle Yalnızçam ve Göle ormanlarında hukuksuz ve denetimsiz bir şekilde ağaç ve fidan kesilmektedir. Özellikle son zamanlarda her gün yağan şiddetli yağmurlarda toprağın sarıp sarmalayarak koruduğu ormanlarımızın kötü niyetli rant baronların insafına bırakılmayacaktır. Buradan herkesin duymasını istiyorum bütün sorunları takip etmeye devam edeceğiz. Ardahan artık sahipsiz değildir.”

Milletvekili İncesu: “Ardahan artık sahipsiz değildir”