MHP Eski İl Başkanı Raif Çiçek Öğrencilerle Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Eski İl Başkanı Raif Çiçek Öğrencilerle BuluştuMHP Eski İl Başkanı Raif Çiçek, Elazığ Ülkü Ocaklarının daveti üzerine Mevlidi Nebi haftasında gençlerle buluştu. Gençlerle bir araya gelen çiçek peygamber efendimizin hayatı ile ilgili kesitler aktardı.

MHP Eski İl Başkanı Raif Çiçek, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Taha Aygen ve Orta Öğretim Başkanı Yağız Atagün’ün daveti üzerine gençlerle bir araya geldi.

Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla ülkü ocaklarında gençlerle buluşan Çiçek peygamber efendimizin hayatı ile ilgili kesitler aktardı.

Peygamber efendimizin hayatı ile ilgili bilgi veren Çiçek, “Günümüzdeki bunalımlardan kurtuluşumuzun tek çaresi, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in örnek yaşayışını hayatımıza uygulamak ve tatbik etmekle mümkündür. Bunlardan birisi; insanlarımızın boş ve manasız söz ve işlerde bulunmaları, lüzumsuz ve gereksiz gıybet, dedikodu ve iftira yapmaları sonucu ailede, cemiyette, kuruluşlarda toplumda sorunlar oluşturup , huzursuzluğa sebebiyet vermektedir . Günümüzde Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in varisleri ve yolunda olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Lideri Devlet Bahçeli, inançlı, imanlı, ahlaklı, dürüst, vicdanlı, bilgili ve kültürlü insanlara ülkesine yararlı ve faydalı olmaları için okullara Peygamber Efendimiz (S.A.V) ‘in hayatını anlatan dersler koymuşlardır. Ayrıca Seçmeli KUR’AN Dersi koymalarıda, toplumda inanç özgürlüğünü sağladıklarından dolayı yeni yetişen nesiller için ; edepli , terbiyeli, vicdanlı, helali haramı bilen ,merhametli , topluma karşı sorumluluklarını bilen ve taşıyan bir nesil yetişmesine vesile olmuştur. Bu nedenle biz millet olarak kendilerine minnet ve şükran borçluyuz. Rabbimizden ülkemize ve insanlığa daha güzel yararlı ve faydalı hizmetler yapmalarını canı gönülden niyaz ederiz. Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadisinde ; ” İnsanların en hayırlısı ülkesine yararlı ve faydalı olan, ayrışma, fitne ve bozgunculuğa karşı duranlardır ” buyurmuştur” ifadelerine yer verdi. (Sıtkı Taşel)

MHP Eski İl Başkanı Raif Çiçek Öğrencilerle Buluştu