MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN TERÖR DESTEKÇİLERİ TEMİZLENECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN TERÖR DESTEKÇİLERİ TEMİZLENECEKAK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, meslek örgütlerinin yönetimindeki terör destekçilerinin temizleneceğini ve bu örgütlerin kuruluş amaçlarına uygun faaliyetlere yeniden yönlendirilmesinin sağlanacağını söyledi

AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı kabine toplantısı sonrasında yaptığı öne çıkan açıklamalarından meslek örgütlerinin yönetimindeki terör destekçilerine karşı olan tavırlarını gazetemize yaptığı özel açıklamada ele aldı.

MESLEK ÖRGÜTLERİ BU TİP İNSANLARDAN KURTULMALI

Başkan Aldemir, meslek örgütlerinin ideolojik saplantıları olan yönetimleri nedeniyle kuruluş amacına uygun faaliyetlerde bulunamadığına dikkat çektiği açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği noktayı Tokat kamuoyu ile paylaştı. Başkan Aldemir; kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın: “Meslek örgütlerini ideolojik saplantılarının borazanı haline getiren terör örgütü destekçilerini buradan temizleyerek bu yapıları kuruluş amaçların uygun faaliyetlere yoğunlaştırmakta kararlıyız” sözünün çok önemli olduğunu dile getirerek, meslek örgütlerinin, maksadı siyaset ya da terör örgütü destekçiliği olan yöneticilerden ivedi bir şekilde kurtulması gerektiğini söyledi.

TABİPLER BİRLİĞİ BAŞKANINA TEPKİ GÖSTERDİ

Türk Tabipler Birliği Başkanının Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü sınır ötesi harekatlarla ilgili iftira dolu paylaşımlarda bulunduğuna dikkat çeken Başkan Aldemir, konuyla ilgili Türk Yargısının da harekete geçtiğini ve vatandaşlara adalete güvenmeleri ve sağduyulu olmaları çağrısında bulundu. Aldemir, ülkesine ve şerefli ordusuna hakaret eden bir şahsın bu görevden derhal istifa etmesi gerektiğini de dile getirdi. (Hüseyin Kömür)

MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN TERÖR DESTEKÇİLERİ TEMİZLENECEK