LÖSEV’den Anıtkabir’de büyük buluşma!

LÖSEV, 5 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te onbinlerce kayıtlı ailesi, gönüllü ve bağışçısıyla birlikte Ata'nın huzuruna ziyaret gerçekleştirecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

LÖSEV, her yıl olduğu gibi bu yıl da Vakfa kayıtlı lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, aileleri ve gönüllüleri ile birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek.

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelecek olan çocuklar, aileleri, lösemi canavarını yenmiş gençleri ve gönüllüleri ile birlikte onbinlerle birlikte “Aslanlı Yolda” yürüyerek Ata’nın huzuruna çıkacak. Ardından LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog&Onkolog Dr. Üstün Ezer, lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, aileler ve iyileşmiş LÖSEV Gençleri ile birlikte mozoleye çelenk bırakacak.

LÖSEV’den çağrı: “Cumhuriyetimizin 101. Yılında tüm Türkiye’yi Atamızın huzurunda ve lösemili çocukların yanında olmaya Anıtkabir’e davet ediyoruz!”

Lösemili çocuklara söz verdiğini ve lösemi canavarını yeneceğini ileten LÖSEV yetkilileri, Cumhuriyetin 101. yılında gerçekleşecek olan bu büyük buluşmada, lösemi tedavisindeki başarı oranını yüzde 100’e çıkarmak için çocuklara verdikleri sözü tutacaklarını, lösemi canavarını yeneceklerini, Atamıza verdikleri söz ile ülkemizin ve Cumhuriyetimizin umutlu yarınları için mücadele edeceklerini ilettiler.

“Söz Konusu Sağlık ve Vatansa Gerisi Teferruattır” sözüyle Türkiye’yi Anıtkabir’e davet eden LÖSEV, “Bu zorlu mücadeleyi biz kazanacağız!” diyerek lösemili çocuklara destek olmak isteyen herkesi 5 Ekim 14.00’te Anıtkabir’e bekliyor.

LÖSEV’den Anıtkabir’de büyük buluşma!