Kuşadası halkı ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti bekliyor

Geniş bir ağ üzerinden “Kuşadası plajlarında ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti” vereceğini açıklayarak reklamını yapan Kuşadası belediye başkanı Ömer Günel’in plajları’na hala şezlong ve şemsiye hizmeti ulaşmadı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuşadası halkı ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti bekliyor

Son yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine büyük oy kaybettiren Ömer Günel, az bir farkla belediye başkanlığını kazanmasıyla, abartılı reklam kampanyalarıyla adından söz ettirmeye, başarılı algısı yaratmaya çalışıyor.

Altyapısı olmayan yerlere verdiği inşaat ruhsatları ile, Kuşadası’nı beton’a boğduğu gibi, inşaat yaz yasaklarının’da önünü açarak, Kuşadası’nı yaşanılmaz hale getirdi.

Kuşadası belediyesi’nin Zabıta dışında hizmet veren birçok birimin işini özelleştirerek, özelleştirmeci bir belediye başkanı olduğunu tescilleten, Kuşadası Orman yangını’nı uzaktan seyreden başkan, şimdilerde de Kese dağını özelleştirmeye açıyor.

Ücretsiz şezlong şemsiye

Büyükşehir belediyesi yetkisinde hizmet veren Kuşadası sahil plajları, sözleşme iptali ile Valilik yetkisine geçmesi, Kuşadası belediyesi’nin Valiliğe müracaatları üzerine Kuşadası belediye’sine 10 yıllığına verildi. Bunun üzerine kiraya verilen vagon kafe ve plaj rantçıları rahat nefes aldılar.

Kuşadası sahillerinde ne değişti

Yapmış olduğumuz tespitlerde, görüyoruz ki, Kuşadası plajları perişan durumda, gene özel sektör sahilleri işgal etmiş, duş yok tuvalet yok, ücretsiz hiçbir şey yok! Şehir merkezi ve Kadınlar denizi plajlarına göstermelik koyulan şezlong ve şemsiyeler’de birer birer kaybolup, eski hizmeti aratır oldu.

Şehir meydanı’nı 30 yıllığına özel sektör’e vererek tarihe bir ilk olarak geçen Ömer Günel’in hakkını yememek lazım, festival ve eğlence işlerini iyi yapıyor diyeceğim ama ne yazık ki, o işler’de birilerinin özeli ile geliyor.

Açık mikrofon çalışmalarımızla her hafta halkımıza mikrofon uzatıp, Kuşadamızın içler acısı hallerini ortaya koyacağız.

Kuşadası halkı ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti bekliyor