KOOP-BAKKAL UYGULAMASINDA TOKAT PİLOT İLLER ARASINA GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOOP-BAKKAL UYGULAMASINDA TOKAT PİLOT İLLER ARASINA GİRDİMahalle bakkalları artık “Koop-Bakkal” olarak hizmet verecek. Zincir marketlere karşı yaşam savaşında, Tarım Kredi Kooperatifi’nin ürünlerini satarak ayakta kalmaya çalışacak. Uygulamanın ilk etapta hayata geçeceği 6 il arasında Tokat da yer alıyor.
 
Mahalle bakkalları artık Koop-Bakkal yani Bakkal Kooperatifi oluyor. Tarım Kredi’nin 120 ürünü artık mahalle bakkalında da satışa sunulacak. Hazırlıklar tamam. Sırada Tarım Kredi Kooperatifi ve bakkalların anlaşması var.
 
Temizlik ve temel gıda ürünlerinin yer aldığı listede, 2023 yılında bin şubeye ulaşılması hedefleniyor. Üstelik proje mahalle bakkalını da heyecanlandırdı, hazırlıklar başladı. Bir çok esnaf anlaşma olması halinde gelecek ürünler için raflarında düzenleme yapmaya başladı.
 
Yerel esnafla Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerini buluşturmak için uzun süredir çalıştıklarını ve çalışmaların meyvesini verdiğini belirten Tokat Bakkallar Odası Başkanı Şaban Kaya, “Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odamız, Türkiye geneli ilk 6 ilin bulunduğu pilot iller arasında biz de varız. Bize destek olanlara teşekkür ediyorum. Tokatlı esnafımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Başkan Kaya 9 Kasım 2022 Çarşamba günü “Koop-Bakkal” uygulaması için Ankara’da gerçekleşecek lansmanda Tokat olarak yer alacaklarını da belirtti. (Hüseyin Kömür)

KOOP-BAKKAL UYGULAMASINDA TOKAT PİLOT İLLER ARASINA GİRDİ