KIRIKKALE MİLLET BAHÇESİ IŞIL IŞIL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIRIKKALE MİLLET BAHÇESİ IŞIL IŞILAçılış için gün sayan Kırıkkale Millet Bahçesinin gece ışıklandırmaları da tamamlandı. Dron ile yapılan çekimlerde Millet Bahçesi büyüledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kızılırmak’ın eşsiz güzelliği ile süslenen Millet Bahçesini bu özelliği ile Türkiye’de tek olduğunu söyledi.
Mülkiyeti Kırıkkale Belediyesinde olan Celal Bayar Parkı içerisine yapılan Millet Bahçesi toplam 500 bin metrekarelik alan üzerine kuruluyor. 2021 yılının sonunda başlanan Millet Bahçesi inşaatı tamamlanarak Kırıkkale Belediyesine devir aşamasına gelindi. Drone ile çekilmiş Millet Bahçesinin gece görüntülerini paylaşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, içerisinden Kızılırmak’ın geçen millet bahçesinin bu özelliği ile Türkiye’de tek olduğunu, 43 ilin birleşme noktasında bulunan Kırıkkale’nin Millet Bahçesi ile uğrak bir yer olacağını belirtti.
 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Millet Bahçesinin gece ışıklandırmasının da tamamlandığını belirterek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan himayesinde şehrimizi güzelliklerle tanıştırmaya devam ediyoruz. Yapımı tamamlanan Millet Bahçemizde gece ışıklandırmaları da yapılarak bugün aydınlattık. Hem gündüz hem gece Kırıkkaleli vatandaşlarımıza hizmet edecek olan Millet Bahçemiz içerisinde birçok özelliği içerisinde barındırıyor” dedi.
 
Millet Bahçesi içerisinde Millet Kıraathanesi, Kafeterya, Restorant, Konuk Evi, Amfi Tiyatro, İzci Kampı, Mesire Alanı, Çim Aktivite Alanları, Bisiklet Parkuru, Koşu Parkuru, Yürüyüş Yolları, 2 Adet Tenis Kordu, 4 Adet Basketbol Sahası, 650 Metre Kare Açık Hava Egzersiz Alanı İle Çocuklar İçin 2600 Metre Kare Çocuk Oyun alanı bulunacak. (kalehaber.net)

KIRIKKALE MİLLET BAHÇESİ IŞIL IŞIL