Kaymakamlıktan lise öğrencilerinden oluşan kulübe, forma ve eşofman desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakamlıktan lise öğrencilerinden oluşan kulübe, forma ve eşofman desteğiŞanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, sporcuları Hilvan Ahi Evran Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan Fırat Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerine eşofman ve forma takımı hediye etti.

SPOR KULÜBÜ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, sporcuları Hilvan Ahi Evran Teknik ve Meslek Lisesi’nin öğrencileri olan Şanlıurfa Fırat Gençlik ve Spor Kulübü geçtiğimiz yaz Ankara, Antalya ve Konya’da düzenlenen dart müsabakalarında dereceye girerek başarılı olmuştu.
Bu başarılarından dolayı ilçe Kaymakamı Coşkun Doğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdurrahman Kaya ile kulübün başkanı olan Okul Müdürü Ali Çelik ve öğrencileri makamında kabul etmişti.

KAYMAKAM DOĞAN, İSTEKLERİNE DUYARSIZ KALMADI
Bu ziyarette öğrencilerin “Biz de diğer takımlar gibi kulübümüze özel forma ile yarışmalara katılmak istiyoruz. Bu konuda yardımlarınızı bekleriz” çağrısına Kaymakam Doğan duyarsız kalmadı.
Dart ve tenis takımı bulunan söz konusu kulüpte yer alan 20 sporcuya kaymakamlık tarafından eşofman ve forma takımı hediye edildi. Bunun üzerine öğrenciler teşekkür mahiyetinde ilçe kaymakamını bir kez daha ziyaret etti.

DAHA FAZLA DESTEK OLACAĞIZ
Bu ziyarette öğrencilere hitap eden Kaymakam Coşkun Doğan, “Sizler Hilvan ilçemizi il dışında tanıtacak ve temsil edecek değerlerimizsiniz. Sizlerin başarısı ile seviniyor ve mutlu oluyoruz. İnşallah imkanlarımız doğrultusunda Şanlıurfa Fırat Gençlik ve Spor Kulübüne daha fazla destek olacağız. Hepinize canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

VALİ AYHAN, HER İLÇEDE SPOR KULÜBÜ İSTİYOR
Devletin sporu kitlelere yayma ve başarılı sporcuları koruma görevi ve sorumluluğu bulunuyor. Ayrıca kamu yöneticileri, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak için gerekli tedbirleri almakla sorumlu.
Bu kapsamda Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan’ın ilçe kaymakamlarına da ilçelerde bulunan spor kulüplerinin desteklenmesi yoksa acilen bir spor kulübü kurulmasına ön ayak olunması şeklinde talimat verdiği biliniyor. (Mia Haber)

Kaymakamlıktan lise öğrencilerinden oluşan kulübe, forma ve eşofman desteği