Kaymakam yangında itfaiyeci gibiydi

Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde ormanlık alanda çıkan yangına, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, İl Özel idaresi ekipleri, Elazığ İtfaiyesi ekipleri, Kovancılar Belediyesi ekipleri, jandarma ekipleri ile Malatya’dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayrıca daha çok toplumsal olaylara müdahale eden TOMA’lar da söndürme çalışmalarına destek verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam yangında itfaiyeci gibiydi

Elazığ-BHA

Arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgarın etkisiyle ekipler, yangına müdahalede güçlük çektiği öğrenildi.Olay esnasında çekilen görüntülerde Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı ve koruma ekibi ile birlikte söndürme ekiplerine canla başla yardım ettiği görüldü.

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada”Dün ilk andan itibaren sahada olan Baskil Kaymakamımız Sayın Ömer Tuğrul Kundakçı’ya müteşekkiriz..Yangın ekipleri ile kol kola, omuz omuza vermiş olduğu mücadelesine bütün Baskil halkı olarak şahitlik ettik.Rabbim devletimize zeval vermesin. Allah kendisinden razı olsun.Birkez daha gördük ki bir ve beraber olursak aşamayacağımız zorluk yoktur”ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Kaymakam yangında itfaiyeci gibiydi