Kars’ta, Millet Kıraathanelerinin açılışı yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ta, Millet Kıraathanelerinin açılışı yapıldıCEM DAŞDELEN – KARS (BHA) – Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanarak Kars Belediyesine devredilen Kars Millet Kıraathaneleri, yapılan tefrişat ve düzenlemenin ardından halkın hizmetine açıldı.
Kars Millet Kıraathanelerinin açılışına, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Sabahattin Aydın, Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, Kars Milletvekilleri 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Programında konuşan Vali ve Belediye Başkanı Türker Öksüz, açılışı yapılan Millet Kıraathanelerinin tüm Karslı hemşerilerimize hizmet vereceğini belirterek, Millet Kıraathanelerinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılışın ardından katılımcılar, Millet Kıraathanesinde incelemelerde bulunarak öğrenciler ile bir süre sohbet etti.
Cumhuriyet Millet Kıraathanesi & Kafeterya (Fethiye Camii Yanı): 200 m2 alanda Kütüphane ve Kafe şeklinde hizmet verecek olan Kıraathane, haftanın her günü saat 08:00-22:00 saatleri arasında halkın hizmetinde olacak.
– 100 kişi kapasite
– Ücretsiz İnternet
– Ücretsiz Çay ve İkramlık
Örnek Millet Kıraathanesi & Kafeterya: Basketbol sahası, yürüyüş alanları, bisiklet sürüş pisti ve oturma alanlarından oluşan Örnek Mahallesi Millet Bahçesi içerisinde bulunan Örnek Kıraathane Kütüphane ve Kafeterya bölümü haftanın her günü saat 08:00-22:00 saatleri arasında halkın hizmetinde olacak.
– 150 kişi kapasite Kütüphane
– 50 kişi kapasite Kafeterya
– Ücretsiz İnternet
– Ücretsiz Çay ve İkramlık (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Kars’ta, Millet Kıraathanelerinin açılışı yapıldı