Kars Valisi Türker Öksüz, AFAD tanıtım sergisini ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars Valisi Türker Öksüz, AFAD tanıtım sergisini ziyaret ettiKars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, AFAD İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan, UMKE ve Kızılay’ın da katılım sağladığı, ekipman, teçhizat, tanıtım broşürü ve materyallerinin yer aldığı sergiyi ziyaret ederek bilgi aldı.

Kars Bedesteninde açılan sergiyi ziyaret eden Vali Öksüz, stantlarda sergilenen son teknolojik malzemelerle ilgili İl Afet ve Acil Durum Müdürü Oktay Ayğan ve AFAD çalışanlarından bilgi aldı.

Yetkililer, sergide tanıttıkları materyallerle kaza, yangın, doğal afet ve kazalarda acil müdahale için her an her duruma hazır olduklarını belirterek, doğal afetlere ve acil durumlara hazırlıklı olmanın büyük önem taşıdığını, burada sergilenen arama kurtarma malzemelerinin son teknolojik ürünler olduğunu ve AFAD Müdürlüğünün konferans, eğitim ve yapacağı tatbikatlarla halkı bilinçlendirdiklerini ifade ettiler.

Meydana gelebilecek olası durumlar içinde ekiplerin aldıkları eğitimlerle her an göreve hazır olduğuna dikkat çekildi. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars Valisi Türker Öksüz, AFAD tanıtım sergisini ziyaret etti