Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’tan 10 Kasım mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’tan 10 Kasım mesajıKars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın yayınladığı mesaj şöyle:
“Milletimizin topyekun bir mücadele verdiği İstiklal Harbinin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. yıldönümünde saygıyla yâd ediyoruz.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Mustafa Kemal Atatürk, en büyük eseri olarak ifade ettiği Türkiye Cumhuriyetini bizlere ve gelecek nesillere emanet etmiştir.
Bizlere emanet edilen Cumhuriyeti daha ileri seviyelere taşımaya büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmekteyiz. Milletimizin refah seviyesini arttırmakta ve milletten aldığımız güçle ülkemizin gücüne güç katarak elde ettiğimiz başarılarla 2023 hedeflerimiz istikametinde ilerlemekteyiz. Artık bütün dünyanın gıpta ile baktığı Türkiye, sahip olduğu özgüvenle bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 84. yıldönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyoruz.” (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’tan 10 Kasım mesajı