Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Bakanlık yaptığı dönemde başlatılan proje açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Bakanlık yaptığı dönemde başlatılan proje açıldı65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Bakanlığı döneminde başlatılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının resmi açılışı yapıldı.

Törene katılan 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, kurdeleyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kesti.

Arslan, “Bakanlığım döneminde başlattığımız Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının açılışına da katılmayı nasip eden Rabbim’e şükrediyorum. Eser siyasetinin mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanından, mühendisine, işçisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının resmi açılışında yaptığı konuşmasında, “Böylece yeni nesillere, üzerinde Türkiye Yüzyılını inşa edebilecekleri güçlü bir altyapı bırakıyoruz” dedi. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Bakanlık yaptığı dönemde başlatılan proje açıldı