Kano sporcularımız Dünya zirvesini zorluyor; madalya salise ile kaçtı

Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde 17-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Durgunsu Kano U23 ve Gençler Dünya Şampiyonasında Türk sporcular madalyayı salise ile kaçırdı. Kanoda Dünya zirvesini zorlayan sporcularımızın azim ve mücadeleleri alkış alırken, Türkiye Kano ve Rafting Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, “Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak himayelerinde kano branşında çok daha iyi yerlere geleceğiz” mesajı verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde 17-21 Temmuz tarihleri arasında Durgunsu Kano U23 ve Gençler Dünya Şampiyonası düzenlendi. K2 500 Finalinde Türk sporcular Taha Erkam Usta ve Rahmi Kaan Karahan çifti Dünya şampiyonasında 4’üncü oldu. İkili Dünya üçüncülüğünü salise ile kaçırdı.

K2 1000 metre finalinde yine Taha ve Kaan çifti Dünya 9’uncusu oldu.

Gençlerimiz 3 hafta önce Avrupa Şampiyonasında ise 2 madalya ile kazanmıştı.

Türkiye Kano ve Rafting Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alt yapıya verdikleri önemle 2028 Olimpiyatlarında yarışacak genç sporcuları yetiştirdiklerini kaydeden Kabakçı, “Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak himayelerinde kano branşında çok daha iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Kano sporcularımız Dünya zirvesini zorluyor; madalya salise ile kaçtı