İZDES kapsamında Çankırı’ya denetim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İZDES kapsamında Çankırı'ya denetimİçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) kapsamında merkezdeki vali ve mülkiye başmüfettişleri illerdeki denetimleri sürdürüyor.
 
İZDES projesi, İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin ve karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amacıyla yürütülüyor.
 
İZDES projesi kapsamında Vali/Mülkiye Başmüfettişleri Funda Kocabıyık ve Necmeddin Kılıç, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ı ziyaret etti.
 
Vali Ayaz’la sohbet eden bir önceki Uşak Valisi olan Funda Kocabıyık ve Çorum’un eski valilerinden Necmeddin Kılıç, ilde yürütülen çalışmalar için Ayaz’a kolaylıklar diledi.
 
Valilik ve Kızılırmak ilçesini ziyaret eden Funda Kocabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İZDES denetimleri kapsamında Çankırı ilimizdeyiz. Sayın valimiz Abdullah Ayaz’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Bugün Çankırı Kızılırmak ilçemizdeydik, kaymakamımız Ramazan Çelebi’ye misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Mia Haber)

İZDES kapsamında Çankırı’ya denetim