İstanbul Üniversitesi 9. Beyaz Baston Festivali’ne Kapılarını Açıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi 9. Beyaz Baston Festivali'ne Kapılarını Açıyor21-22.10.2022 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi ENUYGAR ve Engelsiz Erişim Derneği işbirliği ile “9. Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivali” Beyazıt Merkez Kampüs Ana Protokol Yolunda gerçekleştirilecektir.

9. Beyaz Baston Festivali, bu yıl “FARK EDER” temasıyla stantlarını sizlerle buluşturacak. Festival, 21 – 22 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Merkez Kampüs protokol yolunda 11.00 – 17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

Bilişim, Müzik, Origami, Seramik gibi birçok yeni stantlar ile birlikte Hayata Dokunuyorum İnovatif Atölyesi, Spor, Marangozluk ve Tamir, WeWalk, Kişisel Bakım ve El Becerileri, Dokunarak Okuma ve Yazma, Oyun, Paralimpik Tandem ve Eşpedal, GETEM, MTA, Engelsiz Erişim ve EEEH Dergi gibi klasikleşmiş stantlar da festivalde yerini alacak. Bu yıl Bağımsız Hareket standında Sinan Saltık ile farklı baston türlerini tanıtılıp, eskiyen bastonlar tamir edilecek. Ayrıca Altı Nokta Körler Vakfı, EGED, SEBEDER, Engelsiz Kızılay, Erişilebilir Ebeveynlik ve Çocuklar için Etkinlik, Braille Teknik, Erişilebilir Her Şey ve EMO Teknoloji gibi stantlar ile etkinlik ve derneklerde festivalde yer alacaktır

Yaşamın her alanında, her anında kendimiz olabilmeyi savunuyor ve “Fark Eder” diyoruz. (Tamer Gönül)

İstanbul Üniversitesi 9. Beyaz Baston Festivali’ne Kapılarını Açıyor