İSG Ön Lisans Öğrencileri İçin Mobil Uygulama yayınlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSG Ön Lisans Öğrencileri İçin Mobil Uygulama yayınlandı!İSG Sınavı Uygulaması ile İSG Sektörüne damga vuran KARİYER ENSTİTÜSÜ™ eğitim kurumu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren İSG Önlisans Uygulamasını kullanıma sundu.
 
İSG Sınavı Uygulaması ile İSG Sektörüne damga vuran KARİYER ENSTİTÜSÜ™ eğitim kurumu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren İSG Önlisans Uygulamasını kullanıma sundu.
 
İSG Ön Lisans uygulamasının içeriği, KARiYER ENSTiTÜSÜ™ Kurucu Ortağı Mehmet Erdem Tokuş tarafından şöyle aktarıldı:
“İSG Ön Lisans Mobil Uygulaması özellikle açık öğretimde okuyan İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans Programı öğrencileri için aslında bulunmaz bir nimet. Dedik ki biz İSG Ön Lisans öğrencilerin ihtiyacını karşılamak için tüm bilgilerin doğrulanabilir ve öğrencilerin ihtiyacı olacak kadarıyla bir programda birleştirelim ve bu program bir mobil uygulama olarak insanların cebinde olsun. Hem Google da hem Apple da. Burada girdiklerinde Ders Özetlerini görebilsinler, Ezber Kartları nı görebilsinler, Çıkmış Soruları Görebilsinler.
 
İSG Ön Lisans Öğrencileri İçin Ücretsiz Mobil Uygulama Tüm App Marketlerde
 
2023 yılına kadar ücretsiz olarak sunulan İSG Ön Lisans uygulaması, öğrencilerin eğitim süreçlerini hızlandırmayı hedefliyor. Yapay zeka teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve okul kaynakları ile desteklenen uygulama, Nisan 2023’teki güncel yönetmeliğe uygun olarak tasarlanmıştır.
 
Uygulamada çözülen soru sayısı, doğru ve yanlış cevap sayısı ve genel başarı oranı takip edilebilmektedir. İSG Ön Lisans programı öğrencilerinin yararlanabileceği bu uygulama, eğitim süreçlerini daha verimli hale getirmeyi amaçlamaktadır.
 
Ayrıca, uygulama 2023 yılı sonuna kadar tamamen ücretsizdir. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

İSG Ön Lisans Öğrencileri İçin Mobil Uygulama yayınlandı!