ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde derbi Fenerbahçe’nin: Galatasaray direnemedi

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Opet, sahasında Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 82-73 mağlup etti. Maç, Fenerbahçe Metro Enerji Salonu'nda gerçekleşti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe Opet, sahasında Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 82-73 mağlup etti. Maç, Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda gerçekleşti.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte her iki takım da etkili bir performans sergiledi. İlk periyotta Galatasaray, 18-16 önde tamamladı. Fenerbahçe, ikinci periyotta oyunun kontrolünü eline alarak devreyi 42-38 önde kapattı. Üçüncü periyotta da üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, bu çeyreği 62-51’lik skorla geçti.

Son çeyrekte Fenerbahçe, son dakikalarda farkı koruyarak maçı 82-73 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Fenerbahçe Opet, ligdeki galibiyet serisini sürdürdü. Fenerbahçe ikide iki yaparken Galatasaray 3. maçında ilk kez yenildi. Fenerbahçe Opet bir sonraki maçında İlkem Y.Tarsus’a konuk olacak. Galatasaray ise evinde Melikgazi Kayserispor’u konuk edecek.

Fenerbahçe Opet’in oyuncuları arasında Meesseman 22 sayıyla dikkat çekerken, Badiane 16, Alperi Onar 14 ve Williams 10 sayıyla katkı sağladı. Galatasaray Çağdaş Faktoring’de ise Fraser, 26 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Vanloo ve Holingsworth ise 14 ve 10 sayıyla takımın diğer önemli katkı sağlayan isimleri oldular.

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde derbi Fenerbahçe’nin: Galatasaray direnemedi