İhaleler canlı yayınlanacak

Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği bütün ihaleleri canlı olarak yayınlayacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İhaleler canlı yayınlanacak

 

Belediyenin resmi web sitesi üzerinden yapılacak canlı yayınlar, ihalelerin daha açık ve denetlenebilir olmasını sağlayacak. Bu uygulama, belediyenin bundan sonraki tüm ihalelerinde geçerli olacak. İhaleleri izlemek isteyen herkes, www.tekirdag.bel.tr adresi üzerinden canlı yayınlara ulaşabilecek.

“ŞEFFAFLIK, DEMOKRATİK YÖNETİMİN EN TEMEL PRENSİPLERİNDEN BİRİDİR”

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Şeffaflık, demokratik yönetimlerin en temel prensiplerinden biridir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, şeffaflık ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Bundan böyle tüm ihale süreçlerimizi canlı yayınlayarak halkımızın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerini daha yakından takip etmesini sağlayacağız. Bu uygulama ile ihalelerde adaletin, açıklığın ve denetlenebilirliğin en üst düzeyde olmasını amaçlıyoruz. Halkımızın bize duyduğu güveni pekiştirmek ve belediye faaliyetlerimize olan ilgiyi artırmak için bu adımı atmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Şeffaflık anlayışımızın bir yansıması olan bu uygulama, belediyemizin hesap verebilirlik ilkesine bağlılığını da gösteriyor. Tüm vatandaşlarımızı, belediyemizin resmi web sitesi üzerinden gerçekleştireceğimiz ihale yayınlarını izlemeye davet ediyorum. Bu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, halkımıza daha iyi hizmetler sunmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.

İhaleler canlı yayınlanacak