Herwig Grabner’den BHA’ya Özel Röportaj

Avrupa Triatlon Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Herwig Grabner, Balıkesir'de bugün itibariyle başlayan Triatlon yarışlarıyla ilgili BHA'ya konuştu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herwig Grabner’den BHA’ya Özel Röportaj

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi‘nin işbirliği ile Triatlon yarışları bugün başladı. Avrupa Triatlon Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Herwig Grabner, Balıkesir’de düzenlenen Triatlon yarışması ile ilgili Birlik Haber Ajansı‘na konuştu.

Triatlon sporunun Balıkesir’de yapılması hakkında görüşleriniz nelerdir? Ve bu konuda ne hissediyorsunuz?

Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim. Tekrar burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. İki yıl önce gençler ve elit bir Avrupa Kupası etkinliği düzenlediğimiz yerde buradaydım. Görünüşe göre yerel organizasyon komitesi, Yücel Yılmaz iyi bir iş çıkardı. Etkinliği bu şekilde hazırlamak için son günlerde harika bir iş çıkardı. Ve şimdi kanıtların bize neler yapabileceklerini gösterme zamanı.

İki Yıl Önce Balıkesir’e ait görüşleriniz nelerdi?

Evet, iki yıl önce buradaydım. Bu sırada, belki de burada bir şampiyona yapmak istediğimiz fikri geldi. Ve şimdi ona sahip olma zamanı. Ben de dışarıdaydım ve bu yeri izliyordum. Yani her şey gerçekten iyi hazırlanmış ve harika yarışlar bekleyebiliriz.

Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile ilgili ne söylersiniz?

Bence böyle bir şehirde spor yapmanın mümkün olduğunu göstermek için çok iyi bir fırsat. Ve dediğim gibi güzel bir tesis. Ve bunu yapabileceğiniz en önemli ve yaygın sporlar, yüzme, bisiklet koşusu. Ve bu nedenle, buradaki insanlara yarışın yerinde olmasının harika olduğunu göstermek ve size spor yapmanın ve bunun için motive olmanın ne kadar güzel olduğunu gösterme fırsatı vermek her zaman iyidir. Ve bu başkanın aldığı iyi bir karar.

Herwig Grabner’den BHA’ya Özel Röportaj