HATİCE CEMİL ERCAN FEN LİSESİ KARİYER GÜNLERİNDE İLK KONUK BEYPAZARI KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞAN OLDU.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HATİCE CEMİL ERCAN FEN LİSESİ KARİYER GÜNLERİNDE İLK KONUK BEYPAZARI KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞAN OLDU.HATİCE CEMİL ERCAN FEN LİSESİ KARİYER GÜNLERİNDE İLK KONUK BEYPAZARI KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞAN OLDU.

Hilmi Erdoğan (BHA) Beypazarı

Beypazarı Cemil Ercan Fen Lisesi Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Kariyer Günlerine bu yıl da start verildi. İlk söyleşi misafiri Kaymakam Oktay ERDOĞAN’dı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz ile birlikte Hatice Cemil Ercan Fen Lisesine misafir olan Kaymakam Oktay ERDOĞAN 12.Sınıf öğrencileri ile okulun Konferans Salonunda buluştu.
Kariyer Günlerinin bu yılki ilk buluşmasında Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bahadır da öğrencilerimizin yanındaydı.
Yaklaşık 2 saat süren ve sohbet havasında gerçekleşen söyleşi öğrencilerimiz için çok verimli oldu.
Öğrencilerimiz Kamu Yönetimi alanıyla ilgili,Kaymakam olma yolundaki uğraşlar,Kaymakamlık Mesleğinin icrası,Mesleğin zorlukları,Kaymakamlıkta iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü vb.konuları Kaymakama sordular.Kendileri de öğrencilerimizin yönelttiği soruları samimiyetle cevapladı.Ayrıca Kaymakam Bey kendi Kariyer Yolculuğunu da öğrencilerimizle paylaştı.
Sözlerinin sonunda 12.sınıf öğrencilerimize bu yıl girecekleri üniversite sınavlarında başarılar dileyen Kaymakam Oktay ERDOĞAN,öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Programın son bölümünde Okulumuz öğrencilerinin günün anısına Robotik Kodlama Atölyesinde hazırladıkları ve patent başvurusu yaptıkları hediye Okul Müdürümüz Sayın İdris Erdoğan tarafından Kaymakam Bey’e sunuldu.
Ayrıca Program sonunda okulumuzda Elektrikli Araç Projesi üzerinde çalışan iki öğrencimizle de yakından ilgilendi. (Hilmi Erdoğan)

HATİCE CEMİL ERCAN FEN LİSESİ KARİYER GÜNLERİNDE İLK KONUK BEYPAZARI KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞAN OLDU.