Hasan Öztürk, yeniden Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanlığına seçildi

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’nun II. Olağan Genel Kurulu ve I. Olağan Mali Genel Kurulu, 7 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SPOR SERVİSİ-BHA

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’nun II. Olağan Genel Kurulu ve I. Olağan Mali Genel Kurulu, 7 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Altınel Otel’de yapılan genel kurulda mevcut başkan Hasan Öztürk, oyların çoğunluğunu alarak yeniden federasyon başkanı seçildi ve güven tazeledi.

Seçim sonrasında Hasan Öztürk, spor camiasının önemli isimlerinden tebrik mesajları aldı. “Asrın güreşçisi” lakaplı Hamza Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Hasan Öztürk’ü ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Spor camiamız için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hasan Öztürk, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, federasyonun gelişmekte olan branşlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Hasan Öztürk, yeniden Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanlığına seçildi