“Hakkari’de köy yollarının ulaşım konforunu arttıracağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Hakkari Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Otluca köyünde devam eden yol asfaltlama çalışmalarını denetleyerek, köy yollarını konforlu hale getirmeye çalıştıklarını belirtti….

Hakkari’de yol standartlarını iyileştirilerek köylerde yaşayan vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkanı sunmayı amaçlayan İl Özel İdaresi, kendi imkanlarıyla birçok köy yolunu asfalta kavuşturuyor. Vali Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda Depin Mevkiinde kurulan Asfalt Plenti Tesisinde üretilen sıcak asfalt ile köy yolları konforlu bir hale getiriliyor.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Hakkari Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, merkeze bağlı Otluca köyünde devam eden yol asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. İlgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Karadağ, İl Özel İdaresi olarak ürettikleri sıcak asfalt ile köy yollarını konforlu hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Karadağ, il merkezine bağlı köylerde bu yıl yaklaşık 30 kilometre yolu asfaltlamayı hedeflediklerini ifade etti.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Köy yollarının asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Otluca Köyü sakinlerinden Hasan Çiftçi ve Musa Bozkır, “Valimiz Ali Çelik’in sayesinde köy yolumuz asfalta kavuştu. Yapılan asfalt köyümüze hayat verdi. Köyümüzde türbeler var. Ziyaret ve çok güzel piknik alanları var. Yol bizim için nimettir. Emeği geçen herkese teşekkür ederi” dediler.

“Hakkari’de köy yollarının ulaşım konforunu arttıracağız”