"Güçlü Yapımızla Büyük Sorunların Üstesinden Geleceğiz"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"Güçlü Yapımızla Büyük Sorunların Üstesinden Geleceğiz"Başkan Temiz, “İnşallah bu güçlü yapımızla zamanla büyük sorunların üstesinden geleceğiz.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube 7. Olağan Genel Kurulu 15 Ekim Cumartesi Günün saat 09:00-17:00 arasında Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman’ın, katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Merkezde yürütülen delege seçimini başarı ile tamamlayan mevcut Başkan Halil İbrahim Temiz üyelerine ve ekibine gerçekleştirilen demokrasi seçimine katıldıkları için teşekkür etti.
Eğitim camiasında yaşanan sorunların çözümü adına geçmişte olduğu gibi günümüzde de gayret gösterdiklerini açıklayan Başkan Temiz, “ Bir ve beraber olarak seçim dönemimizi kardeşlik içerisinde geçireceğiz. Daha sonra kaldığımız yerden hep birlikte eğitimcilerimizin daha iyi şartlarda ve ekonomik koşullarda görevlerini icra etmeleri adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçmişte bir çok kazanımlar elde ettik. Bu kazanımlarımızın sayısını artırarak sorunlarımızın çözümü noktasında ilgili Bakanlık kurum ve kuruluşlardan elimizi geri çekmeyeceğiz. Sorunların çözümüne yönelik hazırladığımız dosyalarımızı, fikirlerimi ve projelerimiz ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşarak yani kazanımlar elde edeceğiz. Geçmişte elde ettiğimiz kazanımlarımızın ise eksik taraflarının düzenlenmesini isteyeceğiz. Güçlü bir yapımız var. İnşallah bu güçlü yapımızla zamanla büyük sorunların üstesinden geleceğiz.” ifadelerini kullandı. (Hakan Bakar)

"Güçlü Yapımızla Büyük Sorunların Üstesinden Geleceğiz"