Göle’de sağanak yağış sele dönüştü: Su hattı hasar gördü

Göle'de dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak sebebiyle yaşanan sel sonucu; içme suyu hattı ve altyapı da büyük zarar gördü.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ARDAHAN-BHA

Dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, Göle’de sel felaketine yol açarak içme suyu hattı ve altyapıya büyük zarar verdi. Özellikle Göle Gedik köyü arasındaki içme suyu hattında ciddi hasar meydana geldi. Sağanak yağışların sele dönüşmesi sonucu su hattında büyük bir tahribat oluştu.

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, hasarın boyutunu yerinde incelemek ve durumu değerlendirmek amacıyla olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Başkan Budak, yaptığı açıklamada, “Dün gece yaşanan yoğun sağanak yağışlar sonucunda Lavustan – Gedik köyü içme suyu hattında meydana gelen sel nedeniyle hatlarımızda hasar oluşmuştur. Göle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz, sorunun çözümü için hemen çalışmalara başlamıştır. En kısa sürede arıza giderilecek ve su hattımız tekrar hizmete sunulacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

 

Göle’de sağanak yağış sele dönüştü: Su hattı hasar gördü