Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden stratejik çalıştay

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda bir çalıştay düzenledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye genelindeki gençlik merkezlerinin yeniden yapılandırılması amacıyla önemli bir çalıştay gerçekleştirdiklerini duyurdu. Ankara Gölbaşı’ndaki Gençlik Konukevi’nde düzenlenen toplantıya, gençlik liderleri, gençlik merkezi müdürleri ve gençlik hizmet müdürlerinden oluşan bir grup katıldı.

Çalıştayda, gençlerin ihtiyaç ve sorunlarına daha etkili yanıt verebilmek için gençlik merkezlerinin stratejik dönüşümüne yönelik projelerin detayları masaya yatırıldı. Gençlik çalışanlarının yetkinlik çerçevesinin belirlenmesi, gençlik merkezleri ve genç ofislerin operasyonel modelinin yeniden düzenlenmesi ile GSB Gençlik Kurumsal Kimlik Yenileme çalışmaları üzerinde duruldu.

Stratejik dönüşüm projesi ile önemli hedefler

Dr. Efendioğlu, projenin uygulama aşamasına kadar devam edecek çalıştay ve görüşmelerin önemine vurgu yaptı. Bu stratejik dönüşüm projesinin, gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına daha iyi cevap verecek bir yapı oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

Gençlik merkezlerinin, gençlerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve onları topluma kazandırmak için kritik bir rol oynadığına dikkat çeken Dr. Enes Efendioğlu, “Gençlerimizin sesini duymak ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmek önceliğimizdir” dedi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden stratejik çalıştay