Gelibolulu Öğretmenler 200 Adet Zeytin Fidanı Dağıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelibolulu Öğretmenler 200 Adet Zeytin Fidanı DağıttıÇANAKKALE’nin Gelibolu ilçesindeki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür, yardımcıları ile öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri anısına öğretmenlerine 2 günde 200 adet Zeytin fidanı dağıttı.
Ülkenin geleceği olan fidanlarını yetiştiren öğretmenlere, fidan armağan etmek için dünden bu yana okul müdürü Halil Kocatürk, müdür yardımcıları Çayan Demircan ve Can Gökhan organizasyonuna öğrencilerinde katılmasıyla önce okullarındaki öğretmenlerine 100 adet Zeytin fidanı dağıtıldı.
Okul müdür yardımcısı Çayan Demircan, “Amacımız gelecek kuşaklara yeşil bir dünya bırakmak . Gelibolu2da duyarlılık ve Çevre bilinci oluşturmak” olduğunu belirtti ve okul bahçesinede 100 adet Zeytin fidanı dikeceklerini söyledi.
Bu arada, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir heyet, ilçe kaymakamı Bekir Abacı, belediye başkanı Mustafa Özacar, ilçe milli eğitim müdürü Kadir Aydın ve şube müdürleri ile okul müdürlerine de birer adet Zeytin fidanı verdiler. (Doğan Zelova)

Gelibolulu Öğretmenler 200 Adet Zeytin Fidanı Dağıttı