Fenerbahçe’den Serhat Akın açıklaması: Alçakça iftiralar hakkında hukuki işlem başlatıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ali Alper Alpoğlu, eski futbolcu Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıya ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ali Alper Alpoğlu, eski futbolcu Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıya ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı. Alpoğlu, bu saldırının bazı çevreler tarafından kulüp ile ilişkilendirilmeye çalışıldığına dikkat çekerek, bu iftiralara karşı hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Alpoğlu, yaptığı açıklamada, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yönelik menfur saldırının, bazı odaklar tarafından kulübümüzle ilişkilendirilmeye çalışıldığı görülmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu alçakça iftiraları ortaya atan tüm şahıslar hakkında gerekli hukuki işlemleri başlattığımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Saldırıyı şiddetle kınadıklarını vurgulayan Alpoğlu, “Serhat Akın’a yapılan bu hain saldırıyı tekrar lanetliyor, faillerinin ve arkasındakilerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz,” dedi.

Fenerbahçe’den Serhat Akın açıklaması: Alçakça iftiralar hakkında hukuki işlem başlatıldı