ETB Başkan Adayı Hamit İzmirli: “22 Yıl Sonra Değişim Zamanı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ETB Başkan Adayı Hamit İzmirli:  “22 Yıl Sonra Değişim Zamanı”Edremit Ticaret Borsası Başkan Adayı Hamit İzmirli 22 Yıl sonra değişim zamanı diyerek Edremit Ticaret Borsası’nda Beyaz bir sayfa açmak için aday olduğunu söyledi.
Edremit Ticaret Borsası’nın seçimlerine sayılı günler kala heyecan doruklara çıktı. 6 Ekimde gerçekleşecek seçimlere hazır olduklarını daha iyi hizmet üreteceklerinin sözünü vererek ekibinde yer alan kişilerle bembeyaz bir sayfa açmaya hazırlandılar.
Göreve geldikten sonra ilk yapacakları işin Akredite Zeytinyağı Laboratuarı açmak olduğunu söyleyen Edremit Ticaret Borsası Başkan Adayı Hamit İzmirli; Edremit’te bulunan restaurant çalışanlarına ücretsiz zeytinyağı tadım eğitimi vereceklerinin sözünü verdi.
Seçime sayılı günler kala temposunu arttıran İzmirli, Edremitlilerden tam destek aldığını dile getirerek, 22 yıllık Başkanlık koltuğunun artık değişmesi gerektiğini hatırlatarak, kan değişimine ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.
Edremit’in Zeytinini Dünyaya Tanıtacağız
Edremit’in dünyanın en iyi zeytin üretim merkezlerine sahip olduğunu hatırlatan Hamit İzmirli, “Dünyada Zeytin denilince akla Türkiye gelir. Türkiye denilence de Edremit. Burada bize büyük işler düşüyor. Edremit’imizin zeytinini önce ülkemize ardından tüm dünyaya tanıtacağız.” Dedi.
Edremit Ticaret Borsası bünyesinde Akredite bir tahlil merkezinin şart olduğunu altını çizen İzmirli; “ Zeytin sektöründe çalışan herkese zeytin ve zeytinyağı konusunda eğitim vereceğiz. Hatta ve hatta restaurant ve lokantalarda çalışan herkesin bu eğitimden yararlanmasını sağlayacağız. Zeytinyağı tadım eğitimleri vereceğiz. Uluslararası fuarlarda Edremit’in adını altın harflerle yazdıracağız. Zeytinimizi dünya çapında söz sahibi yapacağız. Bizler çözüm üretmek ve etkin hizmet verebilmek için Edremit Ticaret Borsası Adayı olarak yola çıktık. Çoğulcu ve katılımcı anlayışımızla görevimizi yerine getireceğimize söz veriyoruz.
Borsamızın alt yapısını daha da güçlendirerek, ticari ve sosyal temsil faaliyetlerimize katkı sağlayacağız. Esnaflarımızın her türlü talep ve sorunlarını gidermek en büyük hedeflerimiz.” dedi.
ETB Başkan Adayı İzmirli, üyelerine 7 gün 24 saat hizmet vereceklerinin altını çizerek, “Odamızın kapıları 24 saat üyelerimize açık olacak. İyi günlerinde de, kötü günlerinde de hep yanlarında olacağız. Üyelerimizi seçimden seçime değil, görev süremiz boyunca hatırlayacağız” ifadelerini kullandı.
Seçimi kazanması halinde kurumlar arası iş birliği ve yerel ürünlerin markalaşması konusunda yoğun çaba sarf edeceğini söyleyen İzmirli, İlk işimiz Edremit Ticaret Borsası’nın kendisine ait bir bina yapmak istediklerini hatırlattı.
Haber ve Fotoğraflar: Pervin Bölükbaşı (10numarabasın)

ETB Başkan Adayı Hamit İzmirli: “22 Yıl Sonra Değişim Zamanı”