Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman: Kanyona Giden Yol Onarıldı, Genişletildi ve Asfaltlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman: Kanyona Giden Yol Onarıldı, Genişletildi ve AsfaltlandıElazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Saklıkapı Kanyonu’ndaki çalışmalarla ilgili paylaşım yaparak, “Kanyonun başlangıç noktasına giden yol onarıldı, genişletildi ve asfaltlandı” dedi.
Elazığ’da keşfedilen ve büyük ilgi uyandıran Saklıkapı Kanyonu’na giden yolun bakımsız olması zaman zaman tepkilere neden olmuş ve kanyonları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar çeşitli sorunlar yaşamıştı.
Göreve başladıktan sonra kanyonlarla ilgili çalışmalara başlayan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın girişimleri sonucunda kanyonlara giden yolun tüm bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.
Çalışmalarla ilgili paylaşım yapan Elazığ Valisi Toraman, “Saklıkapı Kanyonu… Kanyonun başlangıç noktasına giden yol onarıldı, genişletildi ve asfaltlandı… Bir de otopark yapıldı…” dedi. Vali Ömer Toraman ayrıca kanyonlara ziyaretçi merkezi yapılacağının da altını çizerek “Ziyaretçi merkezi projesi ise tamamlanmak üzere” ifadelerini kullandı. (Sıtkı Taşel)

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman: Kanyona Giden Yol Onarıldı, Genişletildi ve Asfaltlandı