Döşeme’nin efsane Muhtarı Konuştu: Çağdaşlık adına..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Döşeme'nin  efsane Muhtarı Konuştu: Çağdaşlık adına..Adana’nın yaşayan efsanesi, Döşeme Mahallesinin başarılı Muhtarı Şafak Şenbayrak ile birlikteyiz.
Dile kolay, her seçimden açık ara birinci çıkan, 24 yıl boyunca bileği bükülmeyen Şafak Şenbayrak’a başarısının sırrını soruyoruz: “Kimsesizlerin kimsesi’ olmaya gayret gösteriyorum” şeklinde anlamlı bir yanıt veriyor.

Tam bir halk adamı, “içimizden biri’ Şenbayrak, mahalle halkı tarafından çok seviliyor. Vatandaşlar Şenbayrak’ı ‘neşeli, samimi ve yardımsever’ kişiliği ile tanıyor. Aday olduğu her dönemde bayrak elden gitmeden bugünlere nasıl gelindiği sorusuna verilecek cevabı işte burada, böylesi anlamlı bir dünya görüşünde aramak gerekiyor.

Şenbayrak, görev görevi süresince birçok belediye başkanı ile çalışmış.

Muhtar Şafak Şenbayrak; Ahmet Cevdet Yağ’dan, Yalçın Akyol’a, Yıldıray Arıkan’a, Zeydan Karalar’dan sonra da Akif Kemal Akay ile uyum içinde çalışarak, mahalle adına önemli hizmetler vermeye gayret gösterdiğini, bu anlamda belediye başkanlarından da ciddi destekler gördüğünü ifade ediyor.

Kayalıbağ, ve Tepebağ’dan sonra 3. en eski yerleşim merkezi olan Döşeme, Adana’da stratejik bir konumda bulunuyor. Kamu kurum ve kuruluşları bu mahallede toplanmış durumda. Mahalle bu nedenle özel ilgi ve alaka ile her zaman göz önünde tutuluyor.

Döşeme Mahallesi Muhtarı Şafak Şenbay’ın Büyükşehir ve Seyhan Belediyelerinden, Mahalle halkı adına önemli bir talebi var!

SEMT PAZARI VE SPOR KOMPLEKSİ

Muhtar Şenbayrak,; “8000 nüfuslu ve 5800 seçmeni bulunan Döşeme Mahallesinde ‘semt pazarı’ ve ‘spor kompleksinin’ olmayışı çağdaşlık adına büyük eksikliktir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’dan ‘Mahallemizin sakinleri adına’ bu talebi yöneltiyorum” diyor.

Bizlerde, Medya Takip Danışmanlık çatısı altında yayıncılık faaliyette bulunan ‘Adana Haber Net, Bayrak Gazetesi, Türk Haberler Com TR ve Adana TC adına yaptığımız bu özel sohbetten ötürü değerli zamanını ayıran Döşeme Mahallesi Muhtarı Şafak Şenbayrak’a teşekkür ederek, bir sonraki röportajımızda buluşmak üzere ayrılıyoruz. (Adana haber.net)

Döşeme’nin efsane Muhtarı Konuştu: Çağdaşlık adına..