Çine’ye getirilen 76 depremzedeyi ziyaret ettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’ye getirilen 76 depremzedeyi ziyaret ettilerKahramanmaraş merkezli depremler sonrası evsiz kalan Adıyamanlı 76 vatandaş, Çine’ye getirildi. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, depremzede vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak onlara destek oldu.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Aydın Valiliği öncülüğünde Aydın’a getirilen Adıyamanlı depremzedeler, il merkezi ve ilçelerdeki yurtlara yerleştirilmeye devam ediyor. Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonuna ilk etapta 47, ikinci etapta da 29 depremzede yerleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonu ve ilçe esnafının da destekleri ile 76 depremzedenin acılarını paylaşmak için Çineliler adeta seferber oldu.
 
Depremzede vatandaşların yanlarında olduklarını belirten ve acılarını paylaşan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “10 ilimizde büyük hasara ve kayıplara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler ile ülke olarak büyük bir acı yaşadık. Allah bize bu acıyı daha göstermesin. Devlet ve millet olarak tek yumruk olduk. Mağdur vatandaşlarımızın yanındayız, acılarını paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı ve depremzede vatandaşlara moral olmaya çalıştı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Çine’ye getirilen 76 depremzedeyi ziyaret ettiler