ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMELERİ YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMELERİ YAPILDIAk Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, tarımsal destekleme ödemelerinin cumartesi günü Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin hesabına yatırıldığını söyledi

Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan yaptığı duyuruda, toplamda 501 milyon 273 bin 85 liralık bir tarımsal destekleme ödemesinin planlanan şekil ve tarihte çiftçiye ulaştırılması için çalışmaların tamamlandığını söyledi. Arslan, ödemelerin 15 Ekim 2022 Cumartesi günü çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını söyledi.

Milletvekili Arslan; “Tokat gibi kazancının büyük bölümü tarıma dayalı kentler için bu çok önemli bir haber. Tarımsal destekleme ödemeleri cumartesi günü itibariyle çiftçilerimizin hesaplarına aktardı. Hayırlı ve bereketli olsun. Özellikle tarımsal desteklemeye yönelik çalışmaları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da son derece önemsiyor. Onun verdiği talimatla artan destek ödemelerinden birisi de bu biliyorsunuz. Bakanımız da cumartesi günü yaptığı açıklamada bu ödeme müjdesini vermişti. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Hüseyin Kömür)

ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMELERİ YAPILDI