CEZAEVİNDE MANEVİ REHBERLİK VE İSTİŞARE YAPILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEZAEVİNDE MANEVİ REHBERLİK VE İSTİŞARE YAPILIYORTokat Ceza İnfaz Kurumu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü manevi rehberlik birimi tarafından tutuklu ve hükümlülere yönelik gerçekleştirilen dini ve manevi rehberlik çalışmaları ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Tokat İl Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya; İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Cezaevi Savcısı Halil Harman, Çamlıbel T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Asef Zengin, Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Gülşen, İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Manevi Rehberlik Birimi Koordinatörleri Salih Sarıbaba, Veysel Polat ve Seyfullah Merdan katıldı.

20 Eylül 2020 tarihinde yapılan toplantı; Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü gereğince, amaç ve hedeflerin gerçekleşme seviyelerini izlemek ve yaşanabilecek aksaklıkları gidermek amacıyla İl Müftüsü Abdullah Pamuklu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilen dini ve manevi rehberlik faaliyetleri incelenerek, 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı. Faaliyetlerin artırılarak sürdürülmesi konusunda Ceza İnfaz Kurumuyla İl Müftülüğü arasındaki işbirliğinin devamının önemli olduğunun vurgulandığı toplantıda; kurumda gerekli imkân ve donanımların sağlanması ve faaliyetlerin daha etkili bir şekilde yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı. (Hüseyin Kömür)

CEZAEVİNDE MANEVİ REHBERLİK VE İSTİŞARE YAPILIYOR