Çelik: ETO Seçimleri Edremit’in geleceğinin yarışıdır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çelik: ETO Seçimleri Edremit’in geleceğinin yarışıdırEdremit’te Kafkas Beton ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Kemal Çelik’in Edremit Ticaret Odasına Başkan Adayı olması Edremitliler tarafından takdirle karşılandı. 07 Ekim 2022’de yapılacak olan Edremit Ticaret Odası ( ETO) seçimlerinin Edremit’in geleceğinin yarışı olduğunu söyleyen Çelik; “ Seçimlerimize sayılı günler kala çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Listelerimizi hazırladık, yakın bir zamanda basın ile bir araya gelip guruplarımızı basına tanıtacağız. Yeşil liste ile karşınızdayız. Yeşil renk doğayı çağrıştırır. Yeşil renk umudu temsil eder. Yeniliği gençleşmeyi ve canlanmayı temsil ederek insanların daha canlı hissetmelerini sağlar. Aynı zamanda cömert olma, paylaşma ve uyumlu olma anlamları da vardır. O halde yeşildeyiz” diye konuştu.

ETO Başkan Adayı Çelik; Edremit Ticaret Odası (ETO) seçimlerinde 7. Meslek Grubundan İnşaat Müteahhitliği, Mühendislik, Mimarlık ve Yapı Denetim Faaliyetleri Meslek Grubu adaylığımı açıkladığı günden buyana desteklerin çığ gibi büyüdüğünü söyledi.
Çelik; “ Edremit Ticaret Odamıza ve Edremit’imize yepyeni katkılar sağlamak ve hak etmediğine inandığımız bulunduğu yerden çok daha üst seviyelere taşıyabilmek amacıyla genç, dinamik ve Yepyeni ekip arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 5 yıldır hazırlandığımız bu seçimlerde tüm meslek gruplarında Edremit Ticaret Odamızın (ETO) yönetimine adayız” dedi.
İddialı olduğunu, listesinde çok değerli insanların yer aldığının altını çizen Çelik; “ 07 Ekim’de yapılacak Edremit Ticaret Odası (ETO) seçimlerinin her bakımdan hayırlara vesile olması temennisi ile bugüne kadar Edremit Ticaret Odamıza hizmeti geçen tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarımıza ve Meclis Üyelerimize teşekkür ederken, bu seçimlerde bizlerle yarışacak olan diğer rakiplerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu. (10numarabasın)

Çelik: ETO Seçimleri Edremit’in geleceğinin yarışıdır