ÇANKAYA’NIN ENGELSİZ DERSHANESİ 20. YILINI KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇANKAYA’NIN ENGELSİZ DERSHANESİ 20. YILINI KUTLADIÇankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Dershane, 20. Yılını kutladı. Engelsiz Dershane’de, gönüllü öğretmenlerin desteğiyle ilkokuldan üniversiteye ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanan binlerce öğrenci başarı basamaklarını tırmanarak hayata atıldı.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Engelsiz Dershane, 20. Yılını kutladı. Her yaştan görme engelli çocuğun eğitim öğretim yaşamına destek vermek amacıyla kurulan Engelsiz Dershane, ders tekrarından sınavlara hazırlığa kadar binlerce çocuğa umut oldu.

Engelsiz Dershane çalışmaları hakkında bilgi veren Yusuf Sayyıdan, 20 yıldır aralıksız sürdürülen çalışmalarda Çankaya Belediyesi ve üniversiteli gönüllü öğretmenlerin katkısının başarıyı yakalamalarına fırsat sunduğunu belirterek, destekleyen herkese teşekkür etti. İlkokul öğrencilerine etüt, ortaokul öğrencilerine ders anlatımı ve sınavlara hazırlık çalışmalarının yanı sıra üniversiteye hazırlık ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlık kursları düzenlediklerini belirten Sayyıdan, “Öğrencilerimizle birebir çalışma yürütüyoruz” dedi. Bugüne kadar bin 500’e yakın öğrencinin dershane olanaklarından faydalandığını belirten, Sayyıdan, “Öğrencilerimizi üniversiteyi kazanmış, okulunu bitirmiş, atanmış öğretmen olarak görmek, engelli kamu personeli sınavını kazanmış memur olarak görmek bizleri çok mutlu ediyor ve amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve tüm Çankaya Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

-Çankaya Belediyesi veri sorumlusu sıfatıyla; kurumumuzla ilişkinize bağlı olarak 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunun çizdiği sınırlar kapsamında bir kısım kişisel verileriniz tarafımızca işlenmektedir. Detaylı Aydınlatma Metnine internet sitemizden ve tarafımızdan isteyerek ulaşabilirsiniz.
-Bu e-posta mesajı kişisel olup, içeriğinden mesajı atan kullanıcı doğrudan sorumludur. Bu mesajın içeriği ve/veya ekleri hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlışlıkla size gönderilmişse ya da mesajın muhatabının siz olmadığını düşünüyorsanız, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyarınız.

This is a personal e-mail message the user of which is directly responsible for the content of the message. Under no circumstances the content and/or annexes of the message can be used, hold and/or reproduced without permission. If the message has been sent to you by mistake or if you think you are not the intended recipient, please with all the annexes, delete the message and notify the sender. (Haber Ankara)

ÇANKAYA’NIN ENGELSİZ DERSHANESİ 20. YILINI KUTLADI