Canik Kaymakam’ı Şeref Aydın’ı duygulandıran etkinlik

"Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılan çocuklara bisiklet dağıtan Samsun'un Canik Kaymakamı Şeref Aydın, geçmiş günlerini yad etti. Ortaokul öğrencisiyken Eleşkirt Kaymakamı rahmetli Caner Yıldız’ın kendisine bisiklet hediye ettiğini anlatan Kaymakam Aydın, "Bu kare benim için o kadar anlamlı ki" dedi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediyesi ile İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesinin ödül törenine katıldı. Törende projeye katılan  3 bin çocuğa bisiklet, oyun konsolu, akıllı saat ve kırtasiye setinden oluşan hediyeler verildi.

“O BİSİKLET HAYATIMIN GİDİŞATINI ETKİLEDİ”

Ödül törenine katılan ve öğrencilere hediye dağıtan Kaymakam Aydın, 1992 yılında Eleşkirt Kaymakamı rahmetli Caner Yıldız’ın da kendisine bisiklet hediye ettiğini anlattı. Kaymakam Aydın, “Bu kare benim için o kadar anlamlı ki…  1992 yılında ortaokul son sınıf öğrencisiyken Eleşkirt Kaymakamı rahmetli Caner Yıldız’dan bisiklet almıştım. O bisiklet hayatımın gidişatını etkileyip hem eğitime devam etmemi hem de Kaymakamlık mesleğini tercih etmemi sağladı” ifadelerini kullandı.

Canik Kaymakam’ı Şeref Aydın’ı duygulandıran etkinlik