Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi Çalıştayı gerçekleşti

Kale Grup’un konsorsiyum başkanı olduğu Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi kapsamında hakem süreçleri ile ilgili çalışmaların gözden geçirilmesi konusunda düzenlenen çalıştay,    ÇOMÜ senato salonunda Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi Çalıştayı gerçekleşti

BİROL GÜNGÖRDÜ / ÇANAKKALE – BHA

Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, konsorsiyum başkanı ve Kale Grup ARGE direktörü Kağan Kayacı, İçdaş AŞ., Dardanel Önentaş A.Ş ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi takım liderlerinin konuşmaları ile başlayan çalıştay, Çanakkale yöresine hizmet edecek projelerin değerlendirilmesinin ardından tamamlandı.

SAYEM – Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi projesi karbon teknolojileri, yeşil enerji teknolojileri ve sıfır atık yanı sıra üniversitemizin yürütücülüğünde dijital takip ve yeşil dönüşüm mükemmellik merkezi ürün geliştirme projeleri olan bir proje olarak dikkat çekmektedir diyen Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Kale Grup ARGE direktörü Dr. Kağan Kayacı yürütücülüğündeki konsorsiyum Çanakkale’mizin bütünleşik yeşil dönüşümüne katkı sağlamayı amaçlayarak ülkemiz ve memleketimize faydalı olacağına inancımız, desteklerimiz tamdır.

Katkı sunan başta Kale grup olmak üzere İÇDAŞ, Dardanel, Matil Aş ve Tetis şirketlerini tebrik ediyorum ve üniversitemiz ile bu işbirliğinin başarılı olmasını temenni ediyorum.”

Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi Çalıştayı gerçekleşti