BUBYO Otel, Önemli Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor

Körfez bölgesinin en büyük kamu Uygulama tesisi olan BUBYO Otel, Türkiye’nin önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BUBYO Otel, Önemli Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor

Pervin BÖLÜKBAŞI/BALIKESİR-BHA
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesine bağlı Eğitim ve Uygulama tesisi olarak hizmet veren BUBYO Uygulama Oteli, 30 suit oda ve 111 adet iki kişilik standart oda ile misafirlerine hizmet veriyor.
Bu yıl 4 üncüsü düzenlenen Dünyanın ilk ve tek Aromaterapi Festivalinde misafirlerini ağırlayan BUBYO Uygulama Oteli, bugünlerde de Maarif Vakfı tarafından düzenlenen ve açılış konuşmasını Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün’ün yaptığı “Türkçe Öğretmenleri Mesleki Gelişim Hizmet İçi Eğitim Programı”na ev sahipliği yapıyor. Otel önümüzdeki günlerde de “Okul Yöneticileri Hizmet İçi Eğitim Programı”na da ev sahipliği yapacak.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban; Mezuniyet törenleri, konferanslar, paneller, kongreler gibi önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapan BUBYO Otelin, deniz manzaralı odaları, kafeterya ve havuzuyla bölgede en çok tercih edilen oteller arasında yer aldığını belirtti. Turizm sezonunda açık büfe kahvaltı imkanı olan otelde, ayrıca büyük organizasyonlarda tam veya yarım pansiyon hizmeti sunduklarını söyleyen İlban, “Muhteşem doğası, deniz manzarası, havası ve kırlangıç sesleriyle güne merhaba diyecek müşterilerini bekleyen BUBYO Otel, körfezin çekim merkezi olmaya devam ediyor.” dedi.
BUBYO Otel, Önemli Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor