Borsada Gong AHES GYO için çalıyor

Gayrimenkul sektöründeki köklü tecrübesi ile ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 21-22-23 Ağustos tarihlerinde halka arz olan AHES GYO borsada işlem görmeye başlıyor. 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Saat 09.00’da İstanbul Borsasında Gong AHES GYO için çalacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticari üniteler, satışa hazır konutlar, devam eden konut ve otel projelerinden oluşan dengeli bir portföye sahip olan AHES GYO, Halk Yatırım liderliğinde toplam 35 aracı kuruluştan oluşan konsorsiyum aracılığıyla pay başına 25,20 TL sabit fiyatla 21-22-23 Ağustos tarihlerinde talep topladı.

Gayrimenkul sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip AHES GYO gerçekleşen halka arz süreci borsada işlem görmeye başlıyor. Şirketin borsada işlem görmeye başlayacağı bu özel gün için geri sayım başladı. 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Saat 09.00’da İstanbul Borsasında Gong AHES GYO için çalacak.

AHES GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi halka arz öncesi yaptığı açıklamalarda “Halka arzın şirketimiz bünyesine sağlayacağına inandığımız katma değerler sayesinde büyüme hedeflerimize daha hızlı ulaşacağımıza, şeffaflık ve hesap verebilirlik düzeyimizi daha da yükselteceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Borsada Gong AHES GYO için çalıyor