“Biz Başkan Adayı İçin Değil, Sivas İçin Adayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Biz Başkan Adayı İçin Değil, Sivas İçin Adayız”Mehmet Özkaya ve Ergüder Sümbüloğlu, Biz Başkan Adayı İçin Değil, Sivas İçin Adayız diyerek, STSO 15. Komite Tekstil Grubu Meclis Üyesi Adaylıklarını duyurdular.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde STSO Meclis üyesi adayları kendi komitelerini daha iyi temsil etmek adına STSO Meclis üyeliği için aday olarak isimler açıklanmaya devam ediyor.
STSO için iki başkan adayı ismi meclis üyeleri ile saha çalışması yaparken, bu seçimlerde meclis üyesi olabilmek için bireysel olarak çalışan iş insanları da kendi komiteleri için çalışmalar yapıyor.
STSO 15. Komite Tekstil Grubu Meclis Üyesi Adayı Mehmet Özkaya ve Ergüder Sümbüloğlu, Biz Başkan Adayı İçin Değil, Sivas İçin Adayız, sloganıyla meclis üyesi adaylıklarını kamuoyuna duyurdular.
Destek esnaftan hizmet bizden anlayışıyla yola çıkan Sivas’ın tanınan ve bilenen isimleri Özkaya Perde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkaya ve Sivas Es Giyim Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, 13 Kasımda gerçekleşecek olan STSO seçimleri için kendi gruplarında yer alan firmaları ziyaret etmeye başladılar.
Biz Başkan Adayı İçin Değil, Sivas İçin Adayız diyen STSO 15. Komite Tekstil Grubu Meclis Adayı Mehmet Özkaya ve Ergüder Sümbüloğlu, Sivas’ın ticari ve ekonomik anlamda daha iyi yere gelmesi için çalışma içerisindeler. (Hakan Bakar)

“Biz Başkan Adayı İçin Değil, Sivas İçin Adayız”