Beypazarı İlçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla 5 okul ve Belediye engelsiz Atölyesi engellilerinin katılımıyla, engelliler günü kutlandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı İlçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla 5 okul ve Belediye engelsiz Atölyesi engellilerinin katılımıyla, engelliler günü kutlandı.BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı İçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla, 5 okulun ve Beypazarı Engelsiz Atölyesi Engellilerinin katılımıyla engelliler günü kutlandı.
3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Beypazarı belediyesinin ev sahipliğinde Mustafa Cankara Kongre merkezinde kutlandı.
Düzenlenen Etkinliğe Kaymakam Oktay Erdoğan, belediye başkanı Tuncer Kaplan, Emniyet Müdürü Metin Demirci, İlçe Milli Eğitim müdürü Cengiz Yılmaz, İlçe Müftüsü Ahmet İnciler ve engelli öğrenciler ile birlikte aileleri katıldı.
Belediye Engelsiz Atölyesi engellileri sergisi:
Salonun giriş alanında yer alan Belediye Engelsiz Atölyesi engellilerinin yaptıkları ürünler oldukça beğeni alırken, engelliler kaymakam ve Belediye başkanı tarafından tebrik edildi.
Salon içinde başlayan etkinliklerde, İstiklal maşının okumasının akabinde, Kaymakam Oktay Erdoğan, belediye başkanı Tuncer Kaplan, birer konuşma yaptı.
Ardından Engellilerin etkinlikleri başladı:
Engelliler,3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla hazırladıkları etkinlikleri bir bir yapmaya çalıştı. Karagöz gösterisi, Şiir okunması, Zeybek havası oynanması gibi, Engelliler, ellerinde taşıdıkları yazılarla bir şeyler anlatmaya çalıştılar. Etkinlik, 3 okul ve Belediye engelsiz Atölyesi Engellilerinin etkinlikleriyle sürerken, en son olarak Balon gösterileriyle son buldu. (Yaşar Tonbak)

Beypazarı İlçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla 5 okul ve Belediye engelsiz Atölyesi engellilerinin katılımıyla, engelliler günü kutlandı.