Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan: “Hemşerilerimizle bir araya geliyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan: “Hemşerilerimizle bir araya geliyoruz”BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, kendilerine ziyarette bulunmak isteyen ve sorunlarını iletmek isteyen hemşerileriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını bildirdi.
Belediye başkanı Tuncer Kaplan, ilçe halkı ve çeşitli çevreler ile esnaf vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini dinlemeye çalıştıklarını söyledi.
Belediye makamında, yada çardakta kendilerini kabul ederek çeşitli görüşmelerde bulunduklarını belirten belediye başkanı Kaplan, “ Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dertlerini ve sıkıntılarını anlatıyorlar. Yada bir başkasının bir derdi, yada sıkıntısı, belediyeye ulaşamayacak durumda bulunan vatandaşların dertlerini isteklerini bize rahatlıkla anlatıyorlar. Bu anlamda ve sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda gerekeni yapıyoruz. Yani vatandaşımızın sorununa çözüm bulmuş oluyoruz” dedi.
Kimseyi Kırmadan incitmeden, vatandaşın derdiyle ilgilendiklerini anlatan Belediye başkanı Kaplan, şunları kaydetti:
“Belediyeniz, gerçekten çok anlamlı çalışmalar imza atıyor. Hele Sosyal belediyecilik alanında çok önemli işler yapıyoruz. Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğü, bu anlamda her daim vatandaşımızın yanında, Evlerinde vatandaşlarımız ziyaret ediliyor. Kişisel bakımları ev temizlikleri yapılarak, bu insanların yaşam koşulları yükseltiliyor. Bize, onların hayır duaları yetiyor. Kimseyi aç ve açıkta bırakmıyoruz.” (Yaşar Tonbak)

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan: “Hemşerilerimizle bir araya geliyoruz”