Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 3 puana 3 golle ulaştı

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Bellona Kayserispor ile Beşiktaş RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşılaştı. Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Bellona Kayserispor ile Beşiktaş RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşılaştı. Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı.
Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri Ciro İmmobile (2) ve Gedson Fernandes kaydetti. Ligde namağlup yoluna devam eden Beşiktaş, 7. haftanın kapanış maçında Kayseri deplasmanındaydı. İlk yarıda istediği oyunu oynamakta zorlanan Beşiktaş devre arasına 0-0 ile girdi. İkinci yarıda daha etkili olan Beşiktaş savunma hatasını affetmeyen Gedson Fernandes’in vuruşuyla 56. dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran siyah beyazlılar 78. dakikada Ciro İmmobile’nin penaltı vuruşuyla durumu 2-0 yaptı. Maçta son sözü 90+1’de Ciro İmmobile söyledi.
Maçtaki ikinci golünü atan İmmobile’nin golüyle Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrıldı. Kara kartal 6 maç sonunda 16 puanla ve maç eksiğiyle üçüncü sırada yer aldı. Kayserispor ise 3 puanda kaldı.
Beşiktaş gelecek hafta Gaziantep FK deplasmanında olacak. Ligde galibiyeti olmayan üç takımdan biri olan Kayserispor ise Başakşehir deplasmanına gidecek.
Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 3 puana 3 golle ulaştı